Kedi Traşı Fiyatları Ne Kadar? [2022]

Kedilerde tüy bakımı ve traş, sağlıklı olmaları açısından oldukça önemlidir. Eğer uzun tüylere sahip bir kedi cinsine sahipseniz, dolaşmasını engellemek için sıklıkla tüy bakımı yapmanız gerekir. Kediler, kendilerini yalayarak temizlese de bir süre sonra tüyleri dolaşır ve canının yanmasına sebep olur. Bu nedenle kediniz banyo yaparken, tüylerinin dolaşmasını engelleyecek ürünler kullanabilirsiniz. Kedi traşı ise tüyleri uzadığında genellikle yaz aylarında yapılması önerilen bir işlemdir. 

Kedi traşı yaptırabileceğini veteriner hekimler ve pet kuaförler vardır. Fiyat seçeneklerine bakıldığında birçok kritere göre değişiklik gösterdiğini görürsünüz. Örneğin kedinizin traşla birlikte banyo yapması da gerekir. Banyo fiyatları, traş fiyatından ayrı hesaplanır. Bulunduğunuz şehir, kedinin cinsi, traş şekline bağlı olarak uzmanlar, kesin bir fiyat verecektir. Ancak ortalama fiyatlar belirli olduğu için verilen fiyatların altında ya da üstünde seçenek sunulmaz. İşte 2022 kedi traşı fiyatları:

Kedi traş etme fiyatı 2022 yılında ortalama 100-150 TL arasındadır. Kedi traşı fiyatları ilden ile değişiklik göstermektedir.

Kediler için banyo fiyatı: Banyo ücretleri de traş ücretleri gibi farklı etkenlere göre değişiklik gösterir. Bu nedenle sabit bit fiyat verilmese de ortalama fiyatlar her yerde aynıdır. Kedi banyosunun fiyatları 2022 yılında ortalama 120-150 TL arasındadır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Köpek Tıraş Fiyatları

Pet Kuaför